Over ons

 • Even voorstellen:

  Mijn naam is Trude van de Polder. Met mijn man Peter en dochter Myrte woon ik op een mooie plek in Oostvoorne. Bij ons huis is al meer dan 30 jaar een gezellige minicamping met vele vaste gasten. Deze camping heet ‘Minicamping Roos’.

  In Oostvoorne ben ik gastouder voor kinderen van 1-4 jaar. In ons ruime huis is veel speelruimte met allerlei speelgoed. Om ons huis is een grote tuin met schommels, glijbaan, zandbak, trampoline en zelfs een boomhut.

 • In de wei loopt het geitje Catootje, onze kippen en ook de poezen Flip en Siepie kun je daar tegen komen. Wij hebben ook nog een lieve hond: Amber.

  Ik heb heel veel jaar met plezier voor de klas gestaan, vooral bij de kleuters. Toen ik moeder werd van Myrte ben ik thuis gaan werken op onze camping. Dit ging prima samen met de zorg voor Myrte. Daarnaast heb ik altijd veel vrijwilligerswerk gedaan, vooral op school. Myrte is inmiddels ruim 17 jaar oud en gaat naar het HBO in Rotterdam. Ze helpt als ze thuis is graag mee op de camping en bij de zorg voor de kinderen.

  Peter heeft jarenlang als registeraccountant gewerkt in Rotterdam en omstreken. Hij is nu voor de camping het eerste aanspreekpunt en op de achtergrond is hij aanwezig bij de opvang van de kinderen.

  Wij zijn een christelijk gezin. Het is voor ons belangrijk dat u onze normen en waarden die hiermee samenhangen respecteert, zoals wij ook die van u zullen respecteren. Ik zal niet actief ons geloof delen met de kinderen, tenzij u dat wenst. Wel zal er voor en na elke maaltijd gebeden en gedankt worden.

 • Gastouderbureau:

  Ik ben aangesloten bij gastouderbureau “ViaViela” Spijkenisse. Zij vervullen de kassiersfunctie, zijn aanwezig bij de intakegesprekken en komen regelmatig controleren op veiligheid, pedagogisch handelen, e.d. Ook bemiddelt het gastouderbureau bij klachten.

  Contactpersoon is Carola Boon, zij is bereikbaar op: 06-44189677.

  Email: spijkenisse@viaviela.nl